ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Advertisements

Προβλήματα και Λύσεις

» Αν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει επίσης και η λύση » Όταν ένα άτομο έχει ένα πρόβλημα αυτό που επιθυμεί πάνω απ΄ όλα είναι μια λύση και δευτερευόντως μια εξήγηση. Πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα δημιουργούνται ακριβώς από τον τρόπο που ανταποκρινόμαστε και αντιδράμε απέναντι στις δυσκολίες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Όλοι … Συνεχίστε να διαβάζετε Προβλήματα και Λύσεις.

ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ & ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

Η Νευροανάδραση και η Βιοανάδραση είναι τεχνικές που στοχεύουν στη βελτίωση της συναισθηματικής ισορροπίας, της συγκέντρωσης και της προσοχής, στη μείωση του άγχους, στη διαχείριση  του στρες, στη βελτίωση της απόδοσης στην καθημερινή ζωή, στον αθλητισμό και στην εργασία. Η Νευροανάδραση (Neurofeedback) είναι μια νέα τεχνική για την Ελλάδα, ευρέως διαδεδομένη στην Αμερική και στην Ευρώπη. … Συνεχίστε να διαβάζετε ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ & ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ.

Βιωματικά Εργαστήρια & Ομάδες Συνάντησης

Ο κύριος στόχος  των Ομάδων Συνάντησης και των Βιωματικών εργαστηρίων είναι η απόκτηση της επίγνωσης του πως να «εκφράσουμε» τον εαυτό μας και η προαγωγή της ισορροπίας στην ενότητα «σώμα-νου-σχέση» ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΑ Πρόκειται για ομαδικές συναντήσεις με στόχο τη διερεύνηση και εμβάθυνση, μέσα από μία βιωματική προσέγγιση, ειδικών θεμάτων όπως οι σχέσεις, η οικειότητα, η οικογένεια, … Συνεχίστε να διαβάζετε Βιωματικά Εργαστήρια & Ομάδες Συνάντησης.

Διάσπαση Προσοχής

H Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ) είναι το πιο συχνό σύνδρομο στην αναπτυξιακή ηλικία, με μια συχνότητα εμφάνισης 5% περίπου  στην ηλικία μεταξύ 6 και 18 ετών και κατά κύριο λόγο στα αγόρια. Αυτή η διαταραχή του αυτο-ελέγχου χαρακτηρίζεται από παρορμητικότητα, υπερκινητικότητα, δυσκολία στη συγκέντρωση και όταν επιμένει στην εφηβεία και στην ενήλικη ζωή … Συνεχίστε να διαβάζετε Διάσπαση Προσοχής.

Peak Performance/Μέγιστη Απόδοση

Στο τομέα της εφαρμοσμένης ψυχολογίας του αθλητισμού η Peak Performance είναι μια τεχνική που βοηθά τους συμμετέχοντες να φτάσουν στη μεγιστοποίηση του δυναμικού τους μέσω ειδικών προγραμμάτων Νευροανάδρασης και Βιοανάδρασης. Η τεχνική αυτή συνιστάται ειδικά σε άτομα που καλούνται να αποδώσουν στο 110% των δυνατοτήτων τους κατά τη διάρκεια των έντονων καθημερινών δραστηριοτήτων τους (διευθυντικά … Συνεχίστε να διαβάζετε Peak Performance/Μέγιστη Απόδοση.

Mindfulness

Μία από τις πιο σημαντικές καινοτομίες στο τομέα της ψυχοθεραπείας και της προσωπικής ανάπτυξης είναι η Mindfulness.Έχει φτάσει πλέον σε μια τέτοια φήμη που πριν λίγα χρόνια φαινόταν αδιανόητο, όμως δικαιολογείται από τα κλινικά αποτελέσματα και  τις νευροφυσιολογικές μελέτες. Ακριβώς επειδή έχει γίνει «μόδα» είναι εύκολο να παρεξηγηθεί ενώ αξίζει μια ιδιαίτερη προσοχή. Η συνεχής … Συνεχίστε να διαβάζετε Mindfulness.